La Ligassa nähtiin vuosituhannen myöhäisin maali

© Kuva: Getty Images

La Liga -lauantain ottelu Valencia-Real Sociedad venyi vahvasti ylitöiden puolelle. Ottelussa pelattiin lisäaikaa noin 12 minuuttia, ja viimeinen maali nähtiin ajassa 100:13. Mikel Oyarzabalin rangaistuspotkusta tekemä 1-1 -tasoitus on koko 2000-luvun myöhäisin maali La Liga -ottelussa. Rankkariin johtaneesta tilanteesta Valencian Francis Coquelin ajettiin toisella varoituksella ulos.

Kotijoukkue Valencia oli jo vahvasti kiinni voitossa viime keväältä tuttua hyvää virettään jatkaneen Kevin Gameiron maalilla. Lisäajalla Gameiro sai tilaisuuden panna rankkarista pelin lopullisesti pakettiin, mutta ranskalainen kiskaisi pilkkunsa taivaan tuuliin.

Ottelu oli samalla ensimmäinen La Liga -peli sitten tammikuun 2005, jossa lisäajalla ammuttiin kaksi rankkaria.

Vaikka tasapeli olikin lisäajan rankkarien lopputulemista johtuen kotijoukkue Valencialle karvas pettymys, säilytti valmentaja Marcelino silti edelleen tappiottoman saldonsa valmentamissaan otteluissa Real Sociedadia vastaan. Marcelino on kohdannut La Realin nyt 15 kertaa, ja tuloksena on ollut 11 voittoa ja neljä tasapeliä. Yksikään toinen valmentaja ei ole säilynyt tappioitta yhtä ja samaa seuraa vastaan yhtä monessa ottelussa.

La Liga starttasi perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.