Valioliigassa pelaavan Wolverhamptonin laitahyökkääjä Adama Traoré on saanut kutsun Espanjan A-maajoukkueeseen loukkaantuneen Rodrigo Morenon tilalle.

Räjähdysmäisestä nopeudestaan tunnettu Traoré, 23, on edustanut synnyinmaataan Espanjaa nuorten maajoukkueissa, mutta hänellä on myös Malin kansalaisuus vanhempiensa kautta.

Mielenkiintoisen tilanteesta tekee se, että aiemmin tällä viikolla Traorén uutisoitiin edustavan jatkossa maajoukkuetasolla Malia. Hän myös poseerasi valokuvia varten Malin maajoukkueen paidan kanssa, mutta myöhemmin hän selvensi, ettei ole vielä tehnyt päätöstään.

– Totuus on, että olen puhunut Malin kanssa, mutta en allekirjoittanut mitään, sanoi Traoré perjantaina Express & Starin mukaan.

– Olen ollet yhteydessä heihin ja he ovat osoittaneet kiinnostusta. Ilmassa on ollut hieman hämmennystä. En ole päättänyt vielä mitään.

Espanjan jalkapalloliitto tiedotti Traorén maajoukkuekutsusta myöhään lauantaina.

Hän on pelannut tällä kaudella 19 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kaksi maalia ja syöttänyt neljä.

Luis Fando

@LuisFando
Adama Traoré nació en Barcelona, vivió en L’Hospitalet y sus padres son de Mali. Toda la prensa se hizo eco de que había decidido jugar con el país africano... Pero acaba de ser convocado con la selección española. Ay.

Selección Española Masculina de Fútbol

@SEFutbol
⚠ OFICIAL | Adama Traoré, jugador del Wolverhampton, será el sustituto de Rodrigo Moreno en la lista de la @SeFutbol para los partidos contra Malta y Rumanía.

🔗 bit.ly/Convocatoria09…

#UnidosPorUnRETO