Valencian laituri on siirtymässä Man Cityyn – hehkuttaa kuitenkin Man Unitedin ex-pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Valioliigaan siirtymässä oleva Valencian laituri Ferran Torres sanoo, että hän haluaa seurata Cristiano Ronaldon jalanjälkiä.

Torresin, 20, on kerrottu olevan lähellä siirtoa Manchester Cityyn – Leroy Sanén korvaajaksi. Eniten häntä kuitenkin inspiroi entinen Manchester Unitedin mies.

– Varhaisesta iästä lähtien minulla oli kaksi päävertailukohtaa. Ensimmäinen, kun olin hyvin pieni ja hän saapui Valenciaan, oli David Villa. Villa ja David Silva muodostivat duon, joka nosti Valencian niin suuriin korkeuksiin, Torres toteaa Guillem Balaguén haastattelussa.

– Minulle Cristiano on kuitenkin ylitse muiden – ei ainoastaan hänen pelitapansa takia vaan myös sen tavan, jolla hän toimii jalkapallon ulkopuolella. Se on ihailun arvoista, ja haluaisin seurata hänen jalanjälkiään.

Torresin omien sanojen mukaan hänen paras pelipaikkansa löytyy tällä hetkellä laidalta. Tulevaisuudessa jos hän menettää hieman nopeuttaan, pelipaikka voi vaihtua keskustaan.

– Ajattelen aina sisäisesti olevani paras. Haluan olla paras ja tehdä töitä ollakseni paras. Jos ei itse usko olevansa paras, silloin kukaan muukaan ei usko sitä.

Lähde: Goal


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.