Lehti: Valencia hankalassa tilanteessa – haluttu huippulupaus saattaa lähteä pilkkahintaan

© Kuva: Getty Images

Manchester City haluaa hankkia Valencian laitahyökkääjän Ferran Torresin, mutta ei aio venyä tarjouksessaan, kertoo Marca.

City on ilmoittanut Valencialle, että se on valmis maksamaan 20-vuotiaasta Torresista 35 miljoonaa euroa ja mahdollisia saavutuksiin liittyviä bonuksia, muttei yhtään enempää. Manchesterilaisseura on jo päässyt Torresin kanssa siirrosta sopuun.

Valencia on hankalassa neuvottelutilanteessa useastakin syystä. Se tarvitsee kipeästi rahaa koronaviruspandemian tuomien haasteiden takia, mutta myös siksi, että se ei päässyt ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Valencia on valmis myymään useita pelaajiaan, ja Torres on yksi sen tavoitelluimmista pelaajista, mutta Los Che joutunee luopumaan timantistaan pilkkahintaan.

Torresin ja Valencian nykyinen diili päättyy vuoden päästä, ja jatkosopimusneuvottelut ovat poikkeuksetta päättyneet tuloksettomina. Hänellä on sopimuksessaan sadan miljoonan euron ulosostoklausuuli, mutta myyntihinta tulee olemaan kaukana tuosta summasta. Ilmaiseksi Valencia ei aio häntä päästää, joten pelaaja on myytävä tänä kesänä.

Valenciassa jalkapallo-oppinsa saanut Torres on esiintynyt seuran edustusjoukkueessa 96 ottelussa tehden niissä yhteensä yhdeksän maalia ja syöttäen 12. Hän on voittanut Espanjan paidassa alle 17- ja 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuden ja kuuluu tätä nykyä alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.