Manchester City etsii markkinoilta uusia pelaajia, jotta se taistelisi jälleen ensi kaudella Valioliigan voitosta. Korvaaja on haussa muun muassa Bayern Müncheniin siirtyneelle Leroy Sanélle.

Sanén korvaajaksi on huhuttu viime päivinä vahvasti Valencian superlupaus Ferran Torresia. 20-vuotias laitahyökkääjä on pelannut nuoresta iästään huolimatta jo 71 La Liga -ottelua, joissa hän on tehnyt kuusi ja syöttänyt seitsemän maalia. Tällä kaudella Torres teki La Ligassa neljä ja Mestarien liigassa kaksi maalia. Hänestä tuli marraskuussa Valencian historian nuorin maalintekijä Mestarien liigassa.

Guardianin mukaan Torres on nyt jo päässyt sopuun Manchester Cityn kanssa vuoteen 2025 ulottuvan sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Hän odottaa jo innolla työskentelyä Pep Guardiolan kanssa.

Valencia pyysi Torresista alun perin 45 miljoonaa euroa, mutta seura on nyt valmis laskemaan hintapyyntöään. Guardianin mukaan siirtosumma olisikin enää 27 miljoonaa euroa. Lisäksi kauppaan sisällytettäisiin massiivisia bonuspykäliä, jotka lankeaisivat maksuun Torresin onnistumisesta riippuen. Valencia on ollut valmis tinkimään, sillä Torresilla on nykyistä sopimustaan vain yksi vuosi jäljellä.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Advanced talks between Man City and Valencia for Ferran Torres. Personal terms agreed until June 2025. The agreement is now close. 🔵 #MCFC #ManCity #transfers
Manchester City are in talks with Valencia to complete Ferran Torres deal. Still some details about add ons to be resolved. The player is waiting and buzzing to join Man City. 🔵 #MCFC #ManCity theguardian.com/football/2020/…
theguardian.com

Manchester City agree £24.5m deal for Valencia winger Ferran Torres

Manchester City have agreed a deal to sign Ferran Torres from Valencia worth £24.5m plus add-ons