Parhaassa peli-iässä oleva Uruguayn A-maajoukkuepelaaja haluaa jättää Euroopan taakseen: ”Haluan siirtyä sinne”

© Kuva: Getty Images

Atlético lainasi Lucas Torreiran Arsenalista syyskuussa kuluvaksi kaudeksi.

Keskikenttäpelaaja on jäänyt kuitenkin täysin olemattomalle vastuulle ja päässyt vain muutaman kerran avauskokoonpanoon La Ligassa.

Helmikuussa 25 vuotta täyttänyt Torreira palasi keskiviikkona Uruguaysta Madridiin. Pelaajan äiti menehtyi koronavirukseen viime viikolla ja Torreira oli sen seurauksena sivussa joukkueen vahvuudesta sunnuntaisessa Sevilla-ottelussa.

Torreira kertoi hiljattain ESPN:n haastattelussa haluavansa jättää Euroopan taakseen ja siirtyä Boca Juniorsin riveihin.

– Unelmani on pelata Bocassa. Haluan poistua Euroopasta ja palata Etelä-Amerikkaan. En tiedä, kuinka arvokas olen siirtomarkkinoilla, mutta Arsenalin vaatima summa on varmasti liian suuri Bocalle, mutta he voivat tehdä lainasopimuksen, Torreira ohjeisti.

– Sinä yönä, kun äitini menehtyi, sanoin agentilleni, etten halua pelata enää Euroopassa. Haluan siirtyä Bocaan, Torreira paljasti.

Argentiinalaislehti Olén mukaan Boca aloittaa neuvottelut Arsenalin kanssa mahdollisesta lainasiirrosta jo tällä viikolla. Torreira on keskustellut Bocan varapuheenjohtaja Juan Román Riquelmen kanssa puhelimitse ja Boca haluaa keskikenttäpelaajan seuraan kesällä.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille