Ristiriitaisia tietoja – tekikö Barcelona jättitarjouksen Brescian superlupauksesta?

© Kuva: Getty Images

Puolustava keskikenttäpelaaja Sandro Tonali on vasta 20-vuotias, mutta hän on jo pelannut kolme ottelua Italian A-maajoukkueessa. Tonali on kuulunut koko kauden Serie A:n sarjajumbo Brescian vakioavauksen pelaajiin, ja 23 ottelussa hän on tehnyt yhden ja syöttänyt viisi maalia. Tonalia pidetäänkin yhtenä ikäluokkansa lupaavimmista jalkapalloilijoista.

Brescian puheenjohtaja Massimo Cellino puhui nyt Corriere dello Sportille Tonalin arvosta siirtomarkkinoille. Tonalista ovat kiinnostuneita muun muassa Internazionale ja Paris Saint-Germain, joskaan hän ei kuitenkaan itse halua Ranskaan lähteä.

(PSG:n puheenjohtaja) Nasser Al-Khelaïfi haluaisi hänet Pariisiin. Hän kirjoitti minulle juuri tänään. Tonali ei kuitenkaan halua lähteä Ranskaan. Hän siirtyisi mieluummin Interiin tai Juventukseen, Cellino totesi.

– (Napolin puheenjohtaja) Aurelio de Laurentiis on tarjonnut hänestä 40 miljoonaa euroa. Myös Fiorentina on valmis suureen tarjoukseen saadakseen hänet.

Espanjalaisittain mielenkiintoista on, että Cellino väittää myös Barcelonan tehneen hänestä todella rahakkaan tarjouksen ennen koronakriisin alkamista.

– Ennen koronakriisiä FC Barcelona oli valmis maksamaan hänestä 65 miljoonaa euroa sekä antamaan päälle kaksi kiinnostavaa pelaajaa, joiden markkinahinta on 7,5 miljoonaa euroa. Toinen heistä oli puolustaja.

– Katalaanit saivat kuitenkin vastauksen, josta he eivät pitäneet. Eikä se tullut Tonalilta.

Barcelonaa läheltä seuraavan Mundo Deportivon mukaan Cellinon toteamus ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Lähteet seuran sisältä kiistävät väitetyn tarjouksen olemassaolon. Heidän mukaansa Cellino pyrkii vain nostamaan Tonalin kauppahintaa.

Lähde: Transfermarkt