Marc-André ter Stegen on hylännyt Barcelonan sopimustarjouksen, kertoo barcelonalaislehti Sport.

Ter Stegenin tämänhetkinen sopimus ulottuu kesään 2022. Barcelona haluaisi pidentää sopimusta kahdella vuodella, eli kesään 2024.

Barcelona on tavannut ter Stegenin edustajia neljä kertaa. Sportin mukaan viimeisimmässä tapaamisessa Barcelona teki sopimustarjouksen, joka olisi taannut maalivahdille 6,5 miljoonan euron nettovuositulot. Päälle olisi tullut henkilökohtaiseen ja joukkueen menestykseen sidottuja bonuksia.

Ter Stegen hylkäsi sopimustarjouksen. Kyse on rahasta. 27-vuotias saksalainen haluaa päästä palkkahierarkiassa sille tasolle, jonka hän yhtenä joukkueen tärkeimmistä pelaajista ansaitsee.

Neuvotteluihin ei tämän hetken tietojen mukaan liity dramatiikka, vaan keskustelut jatkuvat hyvässä hengessä. Koronaviruspandemian vuoksi neuvottelut ovat tällä hetkellä jäissä. Joka tapauksessa Barcelonan liikkumavara on pieni, sillä seuran palkkakulut ovat jo nyt todella suuret.

Ter Stegen on edustanut Barcelonaa kesästä 2014 lähtien. Hän on nopeasti noussut joukkueen ehdottomaksi avainpelaajaksi.