La Ligan puheenjohtaja syyttää Florentino Péreziä valehtelusta: ”Sekään ei pidä paikkaansa..”

© Kuva: Getty Images

Euroopan Superliiga julkistettiin huhtikuussa ja kuopattiin muutamaa päivää myöhemmin, kun merkittävä valtaosa seuroista oli jättänyt turnauksen oman onnensa nojaan.

Real Madrid, Barcelona ja Juventus ovat ainoat edelleen Superliigassa mukana olevat seurat. Atlético, Internazionale, AC Milan, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Liverpool, Manchester United ja Manchester City jättivät turnauksen heti kättelyssä, kun kannattajat vaativat seurojaan poistumaan Superliigasta.

Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez oli Superliigan perustaja. Pérez totesi, ettei seurat pysy hengissä ilman Superliigaa. Pérezin mukaan Real Madrid taisteli valtavia talosvaikeuksia vastaan ja ei välttämättä pysyisi pystyssä, jos Superliigaa ei perustettaisi.

Siitä huolimatta Real Madrid tarjosi hiljattain 200 miljoonaa euroa Kylian Mbappésta, joka olisi saatavissa ilmaiseksi muutaman kuukauden päästä.

La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas käväisi Sportin haastattelussa kumoamassa Pérezin väitteet.

– Se ei pidä paikkaansa. Sanoin jo aiemmin, ettei Real Madrid ole taloudellisessa kriisissä. Florentino sanoi myös, ettei nuoret enää seuraa jalkapalloa, mutta sekään ei pidä paikkaansa.

– Kun toimme julkisuuteen viime kauden taloudelliset luvut ja minulta kysyttiin, millainen tämän kesän siirtoikkuna tulisi olemaan, sanoin, että seuroilla ei ole yhtä paljon ostovoimaa, mutta siitä huolimatta he voisivat tehdä hankintoja. Sanoin Real Madridin voivan hankkia Mbappén tai Erling Braut Hålandin kaltaisia pelaajia. Sanoin myös, ettei Barcelona kykenisi siihen, Tebas totesi Sportille.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.