Ajaxin puolustaja kommentoi Barcelona-huhuja: ”On vain pysyttävä rauhallisena”

© Kuva: Getty Images

Argentiinan maajoukkueen ja Ajaxin laitapuolustaja Nicolás Tagliafico sanoo, ettei ole neuvotteluissa Barcelonan kanssa, vaikka siirtohuhut vievätkin häntä aktiivisesti Kataloniaan.

Tagliafico, 27, siirtyi Hollantiin tammikuussa 2018 kotimaansa pääsarjaseurasta Independientestä ja vakiinnutti nopeasti paikkansa Ajaxin avauksessa. Tähän mennessä hän on pelannut Ajaxissa 99 ottelua tehden niissä yhteensä 12 osumaa ja syöttäen 15. Nyt Tagliafico kokee olevansa valmis isompiin ympyröihin.

Ajaxin toimitusjohtaja, maalivahtilegenda Edwin van der Sar, kertoi hiljattain, että amsterdamilaisseura sopi viime vuonna Tagliaficon ja muutaman muun pelaajan kanssa suullisesti, että he jäisivät vielä täksi kaudeksi Hollantiin. Tulevana kesänä on siis odotettavissa useampikin siirto.

Tagliaficolta kysyttiin radiokanava Continentalin haastattelussa Barcelonan kiinnostuksesta, mutta argentiinalaispakki sanoi, ettei ole kuullut mitään agentiltaan.

– Yritän ajatella kuntoani. Yritän pysyä mahdollisimman hyvässä kunnossa siltä varalta, että siirryn toiseen seuraan.

– Ehkä olen [Barcelonan] listalla, mutta sen suhteen ei ole mitään konkreettista.

– On vain pysyttävä rauhallisena. Jos jotain tapahtuu, niin minun on puhuttava agentilleni.

– Tavoitteeni on aina ollut pelata isoimmissa kilpailuissa ja jossain huippuseurassa. Ajax on mahtava seura, mutta Eredivisie ei ole mahtava kilpailu.