Luis Suárez johtaa La Ligan maalipörssiä ja Atlético matkalla mestaruuteen – ”Barcelonassa tätä pitäisi katua toden teolla”

© Kuva: Getty Images

Luis Suárez siirtyi viime syksynä Barcelonasta Atléticoon.

Atlético ei maksanut Suárezista minkäänlaista siirtosummaa, mutta joutuu maksamaan Barcelonalle muutaman miljoonan euron edestä bonuksia, jos se etenee Mestarien liigan puolivälieriin.

Atléticon tavoin myös Suárez pelaa upeaa kautta. Atlético johtaa La Ligaa seitsemän pisteen erolla yhden ottelun enemmän pelanneeseen Real Madridiin, joten rästiottelun voittamalla ero kasvaisi jo kymmeneen pisteeseen.

Suárez on sen sijaan La Ligan paras maalintekijä 12 maalillaan.

Uruguaylaisvalmentaja Martín Lasarte oli nostamassa Suárezia Nacionalin edustusjoukkueeseen vuonna 2005. Nuorukainen pelasi Nacionalissa vuoden ajan ennen siirtoaan Hollantiin.

– Atlético on sopeutunut Suáreziin. On hurjaa, että hän on tehnyt 18 laukauksellaan jopa 12 maalia. Atlético on muuttanut pelitapaansa sopeutuakseen Suáreziin, Lasarte totesi Radio Marcalle.

– Olen varma, että jonkun Barcelonassa pitäisi katua toden teolla tätä tilannetta. He kuvittelivat Suárezin menevän jäähdyttelemään, mutta nyt hän loistaa uudella tavalla uudessa paikassa. Ehkä mukavuusalueelta poistuminen on tehnyt hyvää Suárezille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.