Lehti: Juventus ilmoitti Luis Suárezille suunnitelmistaan – seura päätyi toiseen kärkeen

© Kuva: Getty Images

La Gazzetta dello Sportin mukaan Juventuksen urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici on ilmoittanut puhelimitse Luis Suárezille, ettei seura aio hankkia häntä.

AS Romaa edustava Edin Dzeko on Juventuksen ykkösvaihtoehto. Dzekon siirto Juventukseen on määrä varmistua seuraavien päivien aikana.

33-vuotiaan Suárezin on löydettävä itselleen uusi seura, sillä Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on kertonut kärjelle, ettei hän kuulu luotsin suunnitelmiin alkavaa kautta varten.

Mundo Deportivon mukaan Suárez ei poissulje Barcelonaan jäämistä. Suárez etsii parhaillaan uutta seuraa, mutta jos mielenkiintoisia projekteja ei ilmaannu, jää Suárez sopimuksensa viimeiseksi kaudeksi Barcelonaan, vaikkei kuulukaan Koemanin suunnitelmiin.

Suárez käväisi torstaina Italiassa suorittamassa testin, jonka läpäistyään uruguaylainen saa Italian kansalaisuuden. Italian passin saapumisessa kestää kuitenkin niin pitkään, ettei Juventus olisi ehtinyt rekisteröidä häntä Mestarien liigan joukkueeseensa, joten siirto kariutui.

Atlético on edelleen kiinnostunut Suárezista ja on valmis tekemään kärjen kanssa sopimuksen, jos Suárez poistuu Barcelonasta ilmaiseksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.