Goal: Luis Suárezin siirto Juventukseen on kariutumassa

© Kuva: Getty Images

Goal kirjoittaa, että Luis Suárezin huhuttu siirto Juventukseen on sittenkin kariutumassa. Suárezin on kerrottu lähtevän Barcelonasta, mutta torinolaisseura alkaa vaikuttaa epätodennäköiseltä vaihtoehdolta.

Suárez, 33, ei mitä ilmeisimmin ehdi saada Italian kansalaisuutta ajoissa liittyäkseen Juventukseen ennen siirtotakarajan umpeutumista. Juventus ei enää usko Suárezin siirron toteutuvan ja kiinnittääkin päähuomionsa nyt muihin pelaajiin.

Suárez tarvitsisi kansalaisuuden, sillä uruguaylaisena hän veisi Euroopan ulkopuolisena pelaajana ulkomaalaispelaajan paikan, eikä Juventuksella ole juuri nyt tällaiselle pelaajalle tilaa.

Barcelona ja Suárez ovat juuri nyt pattitilanteessa. Hyökkääjä vaatii katalonialaisseuralta tuntuvia korvauksia mahdollisesta sopimuksen purkamisesta, koska aloite on tullut Barcelonalta. Ronald Koeman ei löydä Suárezille roolia tämän kauden ryhmästään.

Aiemmin uutisoitiin, että Barcelona harkitsee jopa Suárezin pakottamista katsomoon, jos tämä ei suostu purkamaan sopimustaan pienempää korvausta vastaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.