Barcelonasta Atléticoon liittynyt Luis Suárez tietää siirtyneensä täysin erilaiseen seuraan: ”Yksi pelaaja ei voi muuttaa joukkueen filosofiaa”

© Kuva: Getty Images

Atlético Madrid vahvisti perjantaina, että se on hankkinut Luis Suárezin Barcelonasta kaksivuotisella sopimuksella.

Konkarihyökkääjä hiillostettiin ulos entisestä seurastaan kuultuaan, ettei hän kuulu uuden päävalmentaja Ronald Koemanin suunnitelmiin. Samalla Barcelona pääsi eroon yhdestä korkeapalkkaisimmasta pelaajastaan.

Suárez, 33, siirtyy kuitenkin Atlétiin nälkäisenä ja valmiina paiskimaan töitä.

– Hienoon seuraan siirtyminen motivoi minua. Se motivoi minua, kun voin tuoda hieman enemmän Atléticon kaltaiseen mahtavaan seuraan, kommentoi Suárez uuden seuransa verkkosivuilla.

– He ovat viime vuosina aina taistelleet ja osoittaneet, mitä kilpaileminen tarkoittaa. Haluan auttaa joukkuetta parhaani mukaan.

Suárez kuuli Atlétista vain positiivisia asioita maanmieheltään Diego Godínilta sekä Antoine Griezmannilta.

– He tekivät historiaa tässä seurassa ja he sanoivat, että voin luottaa heihin, jos ikinä tarvitsen mitään Madridissa. Olen todella kiitollinen siitä.

Suárez tietää siirtyneensä hyvin erilaiseen joukkueeseen ja astetta pienempään seuraan, mutta hän ei näe sitä ongelmana.

– Yksi pelaaja ei voi muuttaa joukkueen filosofiaa. Pelaajan on sopeuduttava joukkueen dynamiikkaan, ja olen tehnyt sen ennenkin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.