Luis Suárez hyvästeli Barcelonan torstaina Camp Noulla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Useat Suárezin joukkuetoverit saapuivat paikan päälle lehdistötilaisuuteen kuuntelemaan, mitä Atléticoon siirtyvällä kärjellä oli sanottavanaan.

Barcelonan seurapresidentti Josep Maria Bartomeu kiitti aluksi Suárezia kuudesta seurassa vietetystä kaudesta, jonka jälkeen median edustajat saivat vuoron kysymyksilleen.

Useat toimittajat kysyivät Suárezilta Bartomeuhun liittyviä kysymyksiä, mutta Suárez ei kritisoinut seurapresidenttiä ja sivuutti kysymykset vastaamalla niihin ympäripyöreästi.

Suárez lähtee Barcelonasta ylpeänä.

– Tämä on hyvin vaikeaa minulle. Haluan aluksi kiittää seuraa, joka luotti minuun, vaikka tein suuren virheen ennen siirtoani (puremiskohu). Olen aina kiitollinen saamastani kohtelusta. Tänne jää paljon kavereita ja täältä lähtee ihminen, jolla on tunteita.

– Haluan kiittää perhettäni, joka on kestänyt ja elänyt kaiken kanssani. Lapseni näkivät minut nostamassa pokaaleja ja tekemässä maaleja. He näkivät minun pelaavan historian parhaan pelaajan (Leo Messi) kanssa. Kiitän kannattajia saamastani tuesta, enkä unohda sitä koskaan.

AS_AGabilondo

@AS_AGabilondo
Así se despide Luis Suárez del Barça, llorando como un niño. ¿Cuánto vale esto para un club? #LigaSantander

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman ilmoitti Suárezille, ettei kärki kuulu hänen suunnitelmiinsa. Suárez osasi odottaa soittoa, koska medioissa uutisoitiin, ettei Suárez kuuluisi luotsin suunnitelmiin.

– Kun valmentaja ilmoitti minulle asiasta, olin jo tietoinen siitä. Halusin silti jatkaa harjoittelua ja toivon kunnioitusta seuralta siihen asti, kunnes tulevaisuuteni on selvillä. Koemanilla ei ollut minkäänlaisia ongelmia sen suhteen. Tämä oli monella tapaa hullu kuukausi.

Suárez odottaa innolla uutta etappiaan Atléticossa.

– En ole vielä puhunut Josema Giménezin kanssa, mutta Diego Godín ja Antoine Griezmann ovat puhuneet minulle Atléticosta. Olen hyvin innoissani ja odottavainen Atléticon suhteen. Atlético on kilpailukykyinen ja voitonhimoinen seura.