AS kertoo kotisivuillaan, että Atlético Madrid ja Barcelona ovat päässeet sopuun Luis Suárezin siirrosta ensinmainittuun. Siirto otti ison askeleen eteenpäin, kun Barcelonan seurajohto tapasi tiistai-iltana Suárezin asianajajia. Myös Barcelonan puheenjohtaja Josep María Bartomeu osallistui tapaamiseen.

Atléticon ei tarvitse maksaa Suárezista minkäänlaista suoraa siirtokorvausta, mutta Barcelona voi saada menestykseen sidottuja hyvityksiä. AS:n mukaan bonukset ovat korkeintaan kaksi miljoonaa euroa molemmilta Suárezin kahdelta sopimusvuodelta.

Atléticon päämäärä oli julkaista Suárezin sopimus samoihin aikoihin kun Álvaro Moratan siirto Juventukseen varmistuu, mutta nyt näin käykin päivää myöhemmin. Moratan lainasiirto osto-optiolla virallistettiin tiistai-iltana.

[readmore from=Suarez-Luis]

Toisin sanoen Atlético Madridin odotetaan julkistavan Suárezin sopimuksen tänään keskiviikkona. Edessä on vielä pakollinen seuran lääkärintarkastus, mutta muuten kaikki on valmista.

Aiemmin Barcelona pyysi AS:n mukaan Atlético Madridilta 10 miljoonaa euroa korvauksena Suárezista. Nyt se on kuitenkin taipunut ilmaissiirtoon vain menestykseen sidotuilla maksuilla.