Barcelonan Luis Suárez kehuu huhuttua seuraajaansa: ”Mahtava pelaaja”

© Kuva: Getty Images

Barcelona oli vielä koronatauolle lähdettäessä La Ligan piikkipaikalla, mutta mestaruustaisto saattaa ratketa tänään, torstaina, Real Madridin hyväksi.

Madrid johtaa sarjaa neljän pisteen erolla Barcelonaan, kun kaksi kierrosta on pelaamatta. Molemmat joukkueet ovat tänään tositoimissa, kun Barcelona isännöi Osasunaa ja Real Madrid Villarrealia.

Barcelonan hyökkääjä Luis Suárez myöntää Diario Sportin haastattelussa, että pitää Blaugranan mestaruusmahdollisuuksia lähes olemattomana.

– Se on lähes mahdotonta, jos rehellisiä ollaan. Madridilla on iso johto ja enää on kaksi ottelua jäljellä, kommentoi uruguaylaiskärki.

– Meidän on katsottava peiliin. Olen todella kriittinen itseäni kohtaan ja meidän on oltava myös joukkueena. Jos me häviämme liigan, se johtuu siitä, että hukkasimme pisteitä. Tekosyitä voi etsiä muista peleistä, mutta meidän on oltava tietoisia, että se on omista virheistämme kiinni, jos häviämme.

Suárezin mukaan Barcelona vaikutti olevan koronatauolta palatessaan hyvässä vireessä. Real Madrid on kuitenkin ollut vielä vakuuttavampi voittaen yhdeksän viimeisintä sarjaotteluaan.

– Tauon jälkeen joukkueessa oli hyvä tunnelma. Meistä tuntui, että olemme hyvässä kunnossa. Harjoittelimme ensin etäisyyksiä ylläpitäen, mutta sitten yhdessä. Peleissäkin tuntui hyvältä.

– On vaikea ylläpitää tasoa, kun otteluita on 3-4 päivän välein. Se on kuluttavaa henkisesti ja fyysisesti. Kaikki joukkueet huomaavat sen. Me tiedämme, että aloitimme hyvin, mutta sitten meille sattui hieman kömmähdyksiä, jotka muuttivat suunnitelmiamme.

Suárezille tuli tammikuussa mittariin 33 vuotta. Hän on kärsinyt tällä kaudella erilaisista vaivoista, mutta pystynyt silti pelaamaan 32 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 18 maalia ja syöttänyt 12.

Barcelonassa tiedetään, että Suárez pelaa parhaillaan viimeisiä vuosiaan ehdottomalla huipulla. Blaugrana on kartoittanut hänen seuraajakseen Argentiinan maajoukkueen ja Internazionale Milanon hyökkääjää, 22-vuotiasta Lautaro Martínezia. Lehtitietojen mukaan Barcelona ei ole kuitenkaan vielä kyennyt tekemään hänestä tarjousta, joka tyydyttäisi Interiä.

Puheet Martínezin mahdollisesta siirrosta ovat kantautuneet myös Suárezin korviin. Uruguaylaiskonkari ei näe nuorta tähteä uhkana, vaan potentiaalisena opetuslapsenaan.

– Hän on mahtava pelaaja. Hän on pelannut Interissä mahtavalla tasolla. Ei ole helppoa siirtyä Argentiinasta Italiaan ja pelata tuolla tasolla Italian [Serie A:n] tasoisessa sarjassa.

– Hän on nuori ja jos hän tulee Barcelonaan, me yritämme auttaa häntä sopeutumaan ja tuntemaan olonsa mukavaksi.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.