Barcelonalla oli mahdollisuus hankkia La Ligan huippupelaaja lähes ilmaiseksi – omaa nyt 150 miljoonan euron ulosostoklausuulin

© Kuva: Getty Images

Katalonialaismedia Sport kertoo saaneen tietoonsa, että FC Barcelona jätti huikean mahdollisuuden käyttämättä vuonna 2015. Sillä oli mahdollisuus ostaa nuori huippulupaus Carlos Soler 1 miljoonalla eurolla.

Totta kai miljoona euroa on tietyissä tapauksissa valtava rahasumma, mutta Solerin kohdalla summaa voi jälkikäteen katsottuna pitää lähes ilmaisena. Ennen koronaviruksen leviämistä hänen markkina-arvonsa oli Transfermarktin mukaan 50 miljoonaa euroa.

Solerilla oli vuonna 2015 miljoonan euron ulosostoklausuuli. Barcelona oli kiinnostunut pelaajasta ja halusi hänet organisaatioonsa. Neuvottelut kuitenkin venyivät niin pitkiksi, että Valencia ehti solmia uuden sopimuksen nuoren lupauksen kanssa ja siirto kariutui.

23-vuotiasta Soleria on viime aikoina huhuttu useisiin suurseuroihin. Hän on vasta tehnyt uuden sopimuksen Valencian kanssa, joka ulottuu vuoteen 2023. Sopimukseen on kirjattu 150 miljoonan euron ulosostoklausuuli.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.