”Neuvottelut ovat pitkällä” – Diego Simeone otti kantaa Atléticon kärkihankintaan

© Kuva: Getty Images

Atlético isännöi Sevillaa tiistai-iltana Metropolitanolla.

La Ligaa johtava Atlético on pelannut peräti kolme ottelua vähemmän kuin pisteen päässä vaaniva Real Madrid ja neljän pisteen päässä majaileva Barcelona.

Atléticon viikonlopun Athletic-ottelu peruttiin Madridin lumimyrskyn vuoksi. Atlético ei kyennyt harjoittelemaan moneen päivään sääolosuhteiden seurauksena ja pelaajat harjoittelivat yksinään kodeissaan maanantaihin saakka.

Atlético pääsi harjoittelemaan yhdessä maanantaina neljän päivän tauon jälkeen.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone vahvisti Moussa Dembélén olevan lähellä siirtoa joukkueen riveihin. Lyon-hyökkääjä saapuu Atléticoon loppukaudeksi lainalle. Lainassa on mukana noin 35 miljoonan euron osto-optio.

– Se ei ole vielä varmaa, mutta neuvottelut ovat pitkällä. Puhun Dembéléstä tarkemmin sitten, kun hän on täällä, Simeone totesi.

Simeone onnitteli myös Julen Lopeteguita jatkosopimuksestaan.

– Haluan onnitella häntä jatkosopimuksestaan. Lopetegui on tehnyt hienoa työtä joukkueessa, joka on onnellinen ollessaan hänen alaisuudessaan. Pidän Sevillasta. He ovat vahvistaneet joukkuettaan hyvin ja heidän joukkue on kokonaisvaltainen. He taistelevat loppuun saakka mestaruuden voittamisesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.