Liverpoolin pudottaminen Mestarien liigasta ei ollut tuuria – Atléticon Diego Simeone: ”Jalkapallo on kuin nyrkkeilyä”

© Kuva: Getty Images

Atlético pudotti Liverpoolin Mestarien liigan neljännesvälierissä maaliskuussa. Atlético voitti avausosan Metropolitanolla 1-0 ja Anfieldilla Liverpool kaatui lukemin 3-2.

Liverpool nousi kotiottelussaan 2-0 -johtoon jatkoajan alussa ja oli siten kiinni puolivälieräpaikassa, mutta Atlético teki jatkoajalla kolme maalia ja nousi tappioasemasta voittoon.

Atléticon päävalmentaja Diego Simeone ei ymmärrä, minkä vuoksi jotkut pitävät Atléticon puolivälieräpaikkaa ja Liverpoolin pudottamista tuurina.

– Jalkapallo on kuin nyrkkeilyä, koska sinun on tiedettävä, milloin on oikea hetki hyökätä. Me Atléticossa tiedämme, mitkä ovat vahvuutemme. Tiesimme pelatessamme Liverpoolin kaltaista huippuseuraa vastaan, että voimme aiheuttaa heille vaikeuksia.

– Kun ihmiset puhuvat tuurista, minä ajattelen joukkuetta, joka nousi 2-0 -tappioasemasta voittoon tekemällä kolme maalia. Se ei ole tuuria. Jos otteluita analysoidaan, analysoikaa niitä kokonaisina, Simeone totesi kotimaansa Olé-lehdelle.

Atlético joutui pelaamaan Anfieldilla ilman ykköskärkeään Álvaro Morataa, joka aloitti ottelun penkiltä loukkaantumisen vuoksi. Simeone otti Moratan kentälle jatkoajalla. Kärki viimeisteli yhden maalin ja syötti toisen.

– Tiesimme Moratan olevan loukkaantuneena ja myös sen, että hän loukkaantuisi uudelleen joutuessaan pelaamaan. Olimme 1-0 -häviöllä ja paine nousi koko ajan. Ajattelin, että jos laitan hänet kentälle ja ottelu menee jatkoajalle ja hän loukkaantuu, teen itsemurhan. Halusin pitää hänet mahdollisimman pitkään penkillä. Ja se onnistui. Hän loukkaantui uudestaan, mutta teki maalin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.