Atlético haastaa Real Madridin Supercopan finaalissa – avainpelaajat pelikunnossa

© Kuva: Getty Images

Atlético haastaa Real Madridin Supercopan finaalissa sunnuntai-iltana.

Kyseessä on kuudes kerta, kun Diego Simeonen Atlético kohtaa Real Madridin finaalissa. Simeone on voittanut Real Madridin Copa del Reyn, Espanjan Supercopan ja Euroopan Super Cupin finaaleissa ja hävinnyt Real Madridille kahdesti Mestarien liigan loppuottelussa.

Simeone käväisi lehdistötilaisuudessa lauantaina ja kertoi muun muassa avainpelaajiensa pelikunnosta. Barcelona-ottelussa ratkaisevassa roolissa olleet Jan Oblak ja Ángel Correa saivat torstaina pienet tällit, mutta kaksikko on pelikunnossa sunnuntaina.

– Oblak ja Correa ovat kunnossa, vaikka he saivatkin tällit Barcelonaa vastaan. Josema Giménez harjoitteli täysillä eilen ja tänään seuraamme, miten harjoitukset sujuvat ja sitten päätämme, ketkä pelaavat finaalissa, Simeone avasi.

Simeone kehui lehdistölle finaalivastustajaansa.

– Tunnemme heidät todella hyvin. Real Madrid on tärkeä seura huippupelaajineen. Heillä on voittava valmentaja, joka voittaa silloin, kun on voitettava. Heidän ”kakkoslinjansa” saa enemmän vastuuta, kun Gareth Bale ja Karim Benzema ovat sivussa. Meidän on keksittävä, miten voimme aiheuttaa heille harmia kentällä, Simeone sanaili Saudi-Arabiassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.