SER: Menettääkö La Liga jälleen kaksi huippunuorukaistaan? – Borussia Dortmund hankkimassa hyökkääjän takaisin

© Kuva: Getty Images

Cadena SER:n mukaan on hyvin mahdollista, että La Liga menettää kesällä kaksi huippunuorukaistaan.

Radioaseman mukaan Eibarin Bryan Gil on herättänyt kahden englantilaisseuran ja yhden saksalaisseuran kiinnostukset. Gil pelaa kuluvan kauden Eibarissa lainalla Sevillasta.

Sevilla tiedostaa, millaista huippukautta Gil pelaa ja on jo ilmoittanut Gilille, että nuorukainen kuuluu Sevillan ensi kauden suunnitelmiin. Sevillan urheilutoimenjohtaja Monchi haluaisi solmia Gilin kanssa mahdollisimman pian jatkosopimuksen ja samalla nostaa pelaajan palkkaa ja ulosostopykälää.

Englantilais- ja saksalaisseurat olisivat lähteen mukaan valmiita maksamaan välittömästi Gilin 35 miljoonan euron ulosostopykälän.

Lisäksi Real Sociedadin Alexander Isak saattaa poistua La Ligasta. SER:n mukaan Borussia Dortmund on päättänyt käyttää 30 miljoonan euron takaisinosto-optionsa kuluvan kauden jälkeen.

Real Sociedad hankki Isakin Dortmundista 6,5 miljoonalla eurolla kesällä 2019, mutta Dortmund asetti siirtoon 30 miljoonan euron takaisinosto-option. Dortmund odottaa menettävänsä Erling Braut Hålandin kuluvan kauden jälkeen ja haluaa Isakin takaisin. Isak on viimeistellyt tällä kaudella 12 maalia La Ligassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.