Hurjaa draamaa Mestarien liigan lohkovaiheen avausottelussa – neljä rangaistuspotkua 40 minuutissa

© Kuva: Getty Images

Sevilla ja RB Salzburg pelaavat parhaillaan Mestarien liigan lohkovaiheen avauskierroksen ottelua Pizjuánilla. Ottelu on tauolla tasatilanteessa 1-1.

Avausjaksolla nähtiin peräti neljä rangaistuspotkua. Kyseessä on ensimmäinen kerta Mestarien liigan historiassa, kun samassa ottelussa vihelletään neljä pilkkua.

RB Salzburgin ensimmäinen rangaistuspotku näki päivänvalon 13. minuutilla, kun Diego Carlos kaatoi Karim Adeyemin boksin rajalla. Tilanne katsottiin VAR:lta ja pallo vietiin pilkulle, mutta Adeyemin laukaus viuhui ohi maalin.

Seuraavaa rangaistuspotkua jouduttiin odottamaan kahdeksan minuutin ajan. Sevillan kapteeni Jesús Navas työnsi Adeyemin turhaan maahan boksin sisällä, vaikka pallo oli menossa rajasta yli. Pallo pilkulle ja Luka Sučić vei vieraat johtoon.

37. minuutilla RB Salzburgille vihellettiin kolmas rangaistuspotku, kun Sevilla-vahti Bono hölmöili kaataessaan Adeyemin pallontavoittelutilanteessa. Sučić asettui laukomaan, mutta laukaus osui tolppaan.

Kolme rangaistuspotkua ei ollut suinkaan riittävä määrä, sillä myös Sevilla sai rangaistuspotkun 42. minuutilla. Ivan Rakitic laukoi pallon maaliin ja nosti Sevillan tasoihin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004