Quique Setién kiisti suuren turbulenssin ja tyynnytteli kohua – myönsi silti sisäiset ristiriidat: ”On totta, että joissakin asioissa olemme eri mieltä”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién rauhoitteli puheita, joiden mukaan joukkueen sisällä olisi suuria erimielisyyksiä. Viime päivinä Kataloniassa on raportoitu riidoista pelaajien ja valmentajien välillä.

Spekulointi kiihtyi, kun Lionel Messi oli turhautunut Barcelonan jäätyä tasapeliin Celta Vigoa vastaan. Messi ei ollut samalla aaltopituudella Setiénin apuvalmentaja Eder Sarabian kanssa.

− Erimielisyyksiä on aina olemassa, ihan kuten elämässä muutenkin. On normaalia, että mielipiteet eroavat, Setién sanoi lehdistötilaisuudessa.

Barcelona valmistautuu tärkeään Atlético Madridia vastaan pelattavaan otteluun, joka on vuorossa tiistai-iltana. Jos joukkueessa on turbulenssia, lähtökohta peliin on haastava.

− Tällaista on aina tapahtunut, en itsekään ollut helppo pelaaja. Nyt täytyy vain yrittää saada kaikki vakuuttuneiksi yhteisestä suunnastamme, Setién totesi.

− Pidän sitä luonnollisena. Kommunikointi toimii, joten en anna asialle painoarvoa, päävalmentaja jatkoi.

Barcelona on voittanut kolme peliä viidestä koronatauon jälkeen. ”Blaugrana” on jäänyt kahdesti tasapeliin, sillä joukkue koki pistemenetyksen myös Sevillaa vastaan.

− Kun ei tule voittoja, kaikki sanovat oman näkemyksensä. Meillä on hyvät suhteet valmennusryhmässä. On totta, että joissakin tilanteissa olemme eri mieltä, Setién kertoi.

Real Madrid johtaa nyt La Ligaa kahden pisteen erolla Barcelonaan, joten mestaruustaistelu on madridilaisten käsissä. Barcelonalla on kuusi peliä aikaa kääntää tilanne edukseen. Se tuskin onnistuu riitelemällä.

− Puhuimme eilen monista asioista, mutta keskityimme jalkapalloon. Meidän täytyy kehittyä ja tehdä asioita paremmin, Setién totesi.

Kun peli lähtee rullaamaan, ilmapiiri on varmasti parempi. Sen tietää myös Setién.

− Se on turhauttavaa, kun maaleja ei tule. Mutta voimme vaikuttaa asiaan itse.

Lähde: AS


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!