Quique Setién uskoo sääntömuutoksen auttavan Barcelonan vastustajia: ”Tulee koitumaan meille harmia”

© Kuva: Getty Images

La Ligan on määrä jatkua 11. kesäkuuta. Espanjan hallitus näytti vihreää valoa sarjan jatkumiselle kuluneella viikolla. Lue lisää tästä!

Uutuutena koronaviruksen aiheuttaman tilanteen johdosta otteluihin on tullut se, että käytössä on viisi vaihtoa. Tällä pyritään ehkäisemään loukkaantumisia ja liian kovaa kuormitusta, kun otteluita pelataan tiheään tahtiin.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién ei usko Barcelonan hyötyvän tästä uudistuksesta, vaan päinvastoin.

– Uskon, että viidestä vaihdosta tulee koitumaan meille harmia, koska olemme ratkaisseet monta ottelua viimeisillä minuuteilla. Nyt vastustajillamme tulee olemaan tuoreampia jalkoja kentällä, Setien totesi Marcalle.

Tiheä pelitahti aiheuttaa luonnollisesti päänvaivaa valmentajille, kun loukkaantumisriskit kasvavat.

– Pelejä tulee paljon lyhyen ajan sisään. Kuuma lämpötila tulee vaikuttamaan suorituksiin, ja siitä seuraa loukkaantumisia. Toivottavasti loukkaantumisia tulee vähemmän kuin ihmiset ajattelevat, espanjalainen pohti.

Mestaruustaistelu Real Madridin ja Barcelonan välillä on tällä hetkellä todella tiukka, kun otteluita on jäljellä 11. Katalonialaisten sarjajohto toisena olevaan Los Blancosiin on kaksi pistettä.

– Kaikki joukkueet aloittavat nollista. Meillä on jäljellä 11 ottelua, ja meidän on voitettava ne. Joukkueet eivät ole enää samanlaisia, kun ne olivat maaliskuussa kun sarja keskeytettiin. Pelaamme jäljellä olevat ottelut, ja katsotaan miten tämä tilanne vaikuttaa otteisiimme, Setien päätti.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2.Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!