Lähde: Mitä ihmettä? – potkut keväällä saanut luotsi palaamassa saman La Liga -seuran peräsimeen

© Kuva: Getty Images

Quique Setién on palaamassa Betisin päävalmentajaksi, jos seura antaa potkut nykyiselle luotsilleen Rubille, kertoo El Desmarque.

Lähteen mukaan Rubi saa potkut, jos Betis ei voita seuraavalla kierroksella Valenciaa Villamarínilla. Betis on sarjataulukossa vasta 17. sijalla, vaikka seuran tavoite on pelata ensi kaudella europeleissä.

Setién sai potkut Betisin päävalmentajan paikalta keväällä viime kauden päätöskierroksen jälkeen. Setién olisi halunnut jäädä silloin Betisin peräsimeen, mutta seurajohto oli pettynyt siihen, miten kausi sujui. Betis tipahti pikaisesti Eurooppa-liigan pudotuspeleissä ja jäi sarjassa ulos europeleistä.

Desmarquen mukaan Setién ja Betis ovat neuvotelleet intensiivisesti tämän viikon ajan ja Setién on näyttänyt vihreää valoa paluulleen.

Setién pettyi keväällä siihen, miten seuran kannattajat kääntyivät häntä vastaan ja vaativat Villamarínilla julkisesti Setiénille potkuja kesken otteluiden. Setién ei ole kuitenkaan saanut muualta tarjouksia ja on päättänyt palata Andalusiaan.