Entinen La Liga -puolustaja Rubén Semedo on tuomittu viiden vuoden vankeuteen. 26-vuotias portugalilainen on myös karkotettu Espanjasta seuraavan kahdeksan vuoden ajaksi.

Semedo istui aiemmin viisi kuukautta Espanjassa vankilassa syytettynä ryöstöstä, pahoinpitelystä, kidnappauksesta ja tuliaseen hallussapidosta. Puolustaja maksoi 30 000 euron takuunsa jatkaakseen jalkapallouraansa.

Levante El Merchantil Valenciano uutisoi Semedon tunnustaneen perjantaina Valencian tuomioistuimen edessä suurimman osan syytteistä. Portugalilaisen kerrotaan toimineen kolmannen osapuolen puolesta, jolle hän oli velkaa.

Semedo pidätettiin helmikuussa 2018 murtauduttuaan miehen kotiin kahden muun henkilön kanssa. Jalkapalloilija sitoi uhrinsa ja pahoinpiteli häntä. Myös miehen talosta varastettiin omaisuutta ja asetta käytettiin uhkailuun.

Semedo nousi jo Espanjassa marraskuussa 2017 otsikoihin kannettuaan tuliasetta Valenciassa yökerhossa ja pahoinpideltyään miehen lasipullolla.

Semedo saapui La Ligaan kesällä 2017 Sporting Lissabonista siirryttyään Villarrealiin. Toppari pelasi seurassa vain viisi ottelua.

Kauden 2018-19 Semedo vietti lainalla Huescassa. Villarreal myi pelaajan viime kesänä Olympiakosiin.