MD: Barcelona myöntää – Internazionale osoittanut ”virallista kiinnostusta” Barca-pelaajaa kohtaan

© Kuva: Getty Images

Barcelonalla on edessään mielenkiintoinen siirtokesä, jos lehtitiedot pitävät paikkansa.

Barcan on pakko myydä joitain pelaajia, mikäli se mielii havitella Neymarin ja Lautaro Martínezin kaltaisia jättihankintoja. Yksi myytävistä pelaajista voi olla Nélson Semedo.

Aiemmin Barcelonassa päädyttiin siihen, että Semedoa ei myydä. Nyt on toinen ääni kellossa. Mundo Deportivo väittää, että seurasta olisi jo myönnetty lehdelle, että italialainen Internazionale olisi osoittanut ”virallista kiinnostusta” Semedoa kohtaan. Jos Inter todella haluaa Semedon, tämä kauppa voisi helpottaa Barcelonaa saamaan vastaavasti himoitsemansa Lautaron Interistä.

26-vuotias Semedo siirtyi Barcelonaan 30 miljoonan euron kaupassa kesällä 2017. Sopimukseen sisältyy tiettävästi kaksi viiden miljoonan euron bonusta. Ensimmäinen laukesi, kun Semedo pelasi 50 ottelussa vähintään 45 minuuttia. Toinen viisi miljoonaa lähtee maksuun, kun Semedo pelaa seuraavat 50 ottelua samoilla ehdoilla.

Semedo on pelannut Barcelonassa yhteensä 111 ottelua, mutta MD:n laskujen mukaan vähintään 45 minuutin otteluita Semedo on saanut vyölleen 93. Näin ollen Barca on jo maksanut Sporting Lissabonille 35 miljoonaa euroa, mutta viimeinen viisi miljoonaa on seitsemän 45-minuuttisen päässä.

Semedon sopimus ulottuu kesään 2022. Tällä kaudella hän on ollut selkeä ykkösvahto Barcelonan oikean pakin tontille.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.