Fabián Ruíz on kuulunut jo usean vuoden ajan Euroopan potentiaalisimpiin pelaajiin pelipaikallaan keskikentällä.

23-vuotias Fabián siirtyi kasvattajaseurastaan Betisistä loistavan kauden jälkeen Napoliin kesällä 2018.

Napolissakin meno on ollut vakuuttavaa ja Fabián on noussut myös Espanjan A-maajoukkueeseen. A-maajoukkueessa Fabián on raivannut itselleen myös avauskokoonpanon paikan.

Loisto-otteet ovat herättäneet Euroopan kärkiseurojen kiinnostuksen. Mundo Deportivon mukaan Barcelona ja Real Madrid ovat kiinnostuneita Fabiánista.

Fabiánin agentti Álvaro Torres otti kantaa siirtohuhuihin Marcan haastattelussa.

– Lyhyellä tähtäimellä hän on keskittynyt Napoliin. Napoli on joutunut suurien muutoksien uhriksi. Carlo Ancelotti sai potkut ja tämä kausi on ollut urheilullisessa mielessä vaikea. Puhumme jatkosopimuksesta kauden jälkeen, Torres totesi.

– Luonnollisesti useat tärkeät seurat ovat tiedustelleet Fabiánin tilannetta ja olemme kertoneet siitä avoimesti Napolille. Tällä hetkellä Fabiánin on silti ajateltava vain Napolia. On loogista, että alle 21-vuotiaiden EM-kisojen paras pelaaja, joka on pelannut kolme peräkkäistä huippukautta ja noussut A-maajoukkueen avaukseen herättää suurseurojen kiinnostuksen. Seurat, jotka ovat ottaneet meihin yhteyttä, tiedostavat, että puhutaan tämän vuosikymmenen huippupelaajasta.