Espanjan jalkapalloliiton presidentti vakuuttaa: ”Kausi pelataan loppuun sitten, kun se on turvallista”

© Kuva: Getty Images

Espanjan jalkapalloliiton presidentti Luis Rubiales piti tiedotustilaisuuden Madridissa keskiviikkona.

Rubiales kävi tilaisuudessa läpi koronaviruksen aiheuttamaa taukoa ja sitä, milloin kausi saadaan uudelleen käyntiin. Tällä hetkellä La Ligalla tai Espanjan jalkapalloliitolla ei ole minkäänlaista tarkkaa ajankohtaa sen suhteen, milloin kautta voitaisiin jatkaa.

Rubialesin mukaan yksi asia on kuitenkin selvä. Kausi pelataan nimittäin joka tapauksessa loppuun – tapahtui se mihin aikaan tahansa.

– Terveys on tärkeintä. Sitten kun sarja jatkuu, on se pelattava myös loppuun. Kävi sitten mitä tahansa, tapahtukoon se kentällä. Kausi päätetään samalla tavalla kuin se alkoikin, eli kentällä, Rubiales totesi.

– Ainoa tapa päättää kausi on pelata se loppuun. Jos pelipäivät menevät tiukalle, niin sitten katsomme, mitä teemme ensi kauden alun kanssa. Meidän on annettava muun muassa putoamista vastaan taisteleville seuroille mahdollisuus ratkaista kohtalonsa kentällä. Emme voi vain pudottaa joitain seuroja tuosta vaan. Sama juttu sarjanousijoiden kanssa. Kausi pelataan loppuun sitten, kun se on turvallista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.