Entinen Barcelonan seurapresidentti väittää: ”Quique Setién ei saa potkuja”

© Kuva: Getty Images

Quique Setién saattaa saada potkut Barcelonan päävalmentajan paikalta vielä tämän viikon aikana, jos tulokset Atléticoa ja Villarrealia vastaan eivät miellytä seurajohtoa, kertoo katalonialaismediat.

Barcelona on La Ligassa toisena kahden pisteen päässä Real Madridista, joka on voittanut koronatauon jälkeen kaikki viisi otteluaan. Barcelona on sen sijaan menettänyt jo kahdesti pisteitä.

Barcelonan entisen seurapresidentin Sandro Rosellin mukaan Setién ei saa potkuja.

– Sen verran, mitä minä tiedän, voin sanoa, ettei hän saa potkuja. Miksi katalonialaismediat kirjoittavat siitä, jossei se pidä paikkaansa?

– Me katalaanit teemme usein hallaa itsellemme. Ammumme itseämme jalkaan. Jos joku seuran jäsen kertoisi julkisesti, ettei Setién saisi potkuja, kukaan ei silti uskoisi sitä. Joskus katalaanin pahin vihollinen on katalaani itse, Rosell puhisi Catalunya Radion haastattelussa.

Rosell haluaisi nähdä Xavin tulevaisuudessa Barcelonan päävalmentajana.

– Kyllä, pitäisin siitä ja se olisi hänellekin loistava juttu, mutta hänellä pitäisi olla aluksi kokemusta valmentamisesta Euroopassa. Jos hän olisi pikkuveljeni, antaisin tuon vinkin. Xavi tietää silti, mikä on parhaaksi hänelle.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!