Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja Cristiano Ronaldo jätti Real Madridin kesällä 2018 yhdeksän yhdessä vietetyn kauden jälkeen. Portugalilaishyökkääjä siirtyi tuolloin Juventukseen, ja on tehnyt sittemmin tuhoisaa jälkeä myös Serie A:ssa.

Nyt Juventukseen ja koko italialaiseen jalkapalloiluun on iskemässä raju talouslama koronaviruspandemian kurimuksessa. Siksi myös Vanha Rouva joutuu kiristämään rajusti vyötään jaloilleen pudotakseen.

Il Corriere dello Sportin mukaan Juventus on valmis keskustelemaan Cristiano Ronaldon myymisestä, vaikka tämän sopimus ulottuukin kesään 2022. 35-vuotias CR7 nauttii Juventuksessa 31 miljoonan euron vuosipalkkaa, joten siirron myötä kulupuolta voitaisiin keventää huomattavasti.

Juventus maksoi Cristiano Ronaldosta vajaat kaksi vuotta sitten 100 miljoonaa euroa. Nyt pelaaja on vanhempi, pelivuosia on vähemmän jäljellä ja Juventus kaipaa kipeästi rahaa. Il Corriere dello Sportin mukaan hintapyyntö onkin nyt ”vain” 60 miljoonaa euroa, joten Ronaldon voi todeta olevan liki alennusmyynnissä.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Mielenkiintoista on sekin, että italialaislehden mukaan on mahdollista, että Cristiano Ronaldo palaisi Real Madridiin. Vaikka seurasta lähtö ei tapahtunutkaan kaikkein sopuisimmissa merkeissä, ilahduttiin Madridissa tiettävästi siitä, että Cristiano Ronaldo istui Santiago Bernabéulla kannustamassa ”omiaan” El Clásicossa, kun Juventuksen peli oltiin peruttu.

Real Madridin maalimäärät romahtivat Cristiano Ronaldon lähdettyä seurasta, joten joukkueeseen haetaan uutta hyökkääjää. Toiveissa voisi olla Erling Braut Hålandin kaltainen nuori lupaus, mutta varmasti moni ottaisi myös Real-ikoni Cristiano Ronaldon takaisin. Jos näin kävisi, jatkuisi ura Madridissa luultavasti kuitenkin aiempaa alhaisemmalla palkalla.

Lähde: Mundo Deportivo