Ronaldinhon äiti menehtyi koronavirukseen – Lionel Messi lähetti julkisen surunvalittelun

© Kuva: Getty Images

Barcelonaa vuosina 2003-2008 edustaneen tähtipelaaja Ronaldinhon äiti Miguelina Elói Assis dos Santos on menehtynyt koronavirustartunnan seurauksena. Doña Miguelina oli kuollessaan 71-vuotias, ja hän oli kamppaillut koronaa vastaan jo yli kaksi kuukautta. Ronaldinho itse kertoi äitinsä joutuneen sairaalahoitoon COVID-19-tartunnan vuoksi 21. joulukuuta.

Ronaldinho oli ollut aina äitinsä kanssa hyvin läheinen. Hän muun muassa käytti Atlético Mineirossa sekä meksikolaisessa Queretarossa pelinumeroa 49 äitinsä syntymävuotta kunnioittaen.

Barcelonan nykyinen kapteeni ja johtotähti Lionel Messi jakoi suru-uutisen tultua Instagramin stooreissa julkiset surunvalittelunsa entiselle pelikaverilleen.

– Ronnie, olen sanaton, enkä voi uskoa sitä. Lähetän vain paljon voimia ja ison halauksen sinulle ja koko perheellesi. Olen hyvin pahoillani, levätköön rauhassa, Messi kirjoitti.

40-vuotias Ronaldinho sairastui itsekin koronavirukseen viime lokakuussa. Hän voitti komealla urallaan muun muassa kahdesti La Ligan, kerran Mestarien liigan ja vuonna 2005 Ballon d’Orin.

Myös Barcelona välitti entiselle tähtipelaajalleen surunvalittelut Twitterissä ennen eilistä Cádiz-otteluaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.