Real Madridin brassi haluaa kirjoittaa oman tarinansa: ”Minulla on aina ollut taakkana olla uusi Neymar”

© Kuva: Getty Images

19-vuotias Rodrygo aloitti toisen kautensa Real Madridin joukkueessa. Nuori brasilialainen murtautui edustusjoukkueeseen jo teini-ikäisenä, ja teki debyyttikaudellaan 2019-2020 kaksi maalia 19 La Liga -ottelussa. Mestarien liigassa Rodrygo viihtyi erityisen hyvin, sillä viidessä pelissä hän teki neljä ja syötti kolme maalia.

Rodrygo on Brasilian suurseura Santosin kasvatti, joka on lyönyt läpi jo Brasilian A-maajoukkueessakin. Maajoukkuedebyyttinsä hän teki viime marraskuussa ja ensi yönä on edessä neljäs maaottelu, MM-karsintapeli vieraissa Perua vastaan.

Rodrygo puhui ottelua alustaneessa lehdistötilaisuudessa, miltä hänestä on tuntunut pelata koko tähänastinen uransa toisen Santos-kasvatin varjossa, ”uudeksi Neymariksi” ristittynä.

– Urani alusta lähtien Santosissa minua on kutsuttu uudeksi Neymariksi tai Robinhoksi. Minulla on ollut se taakka aina kannettavanani, Rodrygo kertoi.

– Olen aina sanonut, että halusin olla Rodrygo ja laatia oman tarinani. Robinho ja Neymar ovat suuria esikuvia Santosissa, Brasiliassa ja seuroissa, joissa he ovat pelanneet.

– Minä olen kuitenkin vasta urani alussa enkä aio olla uusi Neymar. Neymareita on vain yksi. Se painolasti on ollut minulla alusta alkaen, mutta haluan edelleen olla Rodrygo enkä uusi Neymar.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.