Ángel Rodríguez on tehnyt alkukaudella jo seitsemän maalia.

Getafen kolmoskärki on jäänyt pienelle vastuulle etenkin La Ligassa. 32-vuotias Ángel on pelannut La Ligassa alkukaudella yhteensä vain 305 minuuttia, mutta on onnistunut jo neljästi maalinteossa.

Lauantaina Ángel pelasi Leganés-derbyssä toisen puoliajan ja viimeisteli ottelun kummatkin maalit. Ángel on tehnyt La Ligassa maalin vain 76 peliminuutin välein.

Jos La Ligassa maaliverkot ovat heiluneet tiheään tahtiin, Eurooppa-liigassakin jälki on ollut vähintäänkin vakuuttavaa.

Ángel on päässyt kummassakin lohko-ottelussa avauskokoonpanoon ja on viimeistellyt Getafen kaikki kolme maalia. Lohkovaiheen avauskierroksella Getafe voitti Trabzonsporin Ángelin maalilla 1-0. Kahta viikkoa myöhemmin Getafe haki vierasvoiton Krasnodarista Ángelin osumien ansiosta luvuin 2-1.

Ángel on paras espanjalainen maalintekijä alkaneella kaudella Euroopassa. Vain Paco Alcácer on onnistunut Ángelin tapaan seitsemästi maalinteossa.