Manchester Cityn espanjalaispelaaja: ”Meillä on parempi joukkue kuin Real Madridilla”

© Kuva: Getty Images

Perjantaina päättyy lähes viiden kuukauden pituiseksi venynyt tauko Mestarien liigassa, kun kaksi neljännesvälierien otteluparia pelataan loppuun. Päivän ohjelmistossa ovat pelit Manchester City-Real Madrid ja Juventus-Lyon. Molemmat alkavat kello 22 ja ovat katsottavissa C Moren kanavilta.

Real Madrid ajaa Manchesterissa takaa avausosasta seurannutta 1-2 -asemaansa. Se joutuu harmikseen peliin myös ilman pelikieltoista kapteeniaan Sergio Ramosia.

Manchester Cityn espanjalainen keskikenttäpelaaja Rodri kertoi haastattelussa ennen peliä, että joukkue on keskittynyt voittamaan koko Mestarien liigan. Omaa joukkuettaan hän pitää Real Madridin vastaavaa laadukkaampana.

– Odotamme ottelua innolla. Avausosasta on kulunut runsaasti aikaa, mutta olemme ajatelleet tätä peliä paljon, Rodri aloittaa.

– Joukkue on hyvässä kunnossa, mutta pelistä tulee kova. Voitimme vieraspelin 2-1, joten jos pelaamme hyvin, meillä on hyvät mahdollisuudet jatkoon.

– Me keskitymme voittamaan Mestarien liigan, emme vain Real Madridia. Se on hyvin tärkeää sekä seuralle että minulle, sillä emme ole vielä voittaneet sitä. Se on päätavoitteemme. Meillä on tällä kaudella vielä yksi turnaus jäljellä, ja kaksi olemme jo voittaneet, Rodri sanoi Cityn Community Shieldin ja Liigacupin mestaruuksiin viitaten.

Rodri muistutti haastattelussa myös Real Madridin voittamisen kulttuurista.

– Real Madrid on enemmän kuin vain joukkue sen vuoksi, mitä he ovat tehnee viime vuosina eurofutiksessa. Heidän pelitapansa vuoksi missään vaiheessa ei voi rentoutua. Ei edes 4-0 -johdossa, sillä he voivat aina kääntää pelin.

– Real Madrid on osoittanut suurta luonnetta, mutta meillä on parempi joukkue kuin heillä. Meidän täytyy osoittaa se. Jos keskitymme ja pelaamme hyvin, voimme voittaa.

– Luulen, että meillä on parempi joukkue, mutta meidän täytyy todistaa se. Tämä on vain henkilökohtainen mielipiteeni, mutta jos emme näytä sitä kentällä, ei sillä ole mitään väliä. Real Madridilla on näistä peleistä enemmän kokemusta, mutta me teemme enemmän maaleja, Rodri tähdentää näkemystään.

Lähde: AS


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.