Barcelonan pelaaja eri mieltä Ronald Koemanin kanssa: ”Emme voi käyttää tekosyitä”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman totesi aiemmin tällä viikolla, että La Ligan kärkisijoille päätyminen olisi Barcelonalta hieno onnistuminen tällä kaudella.

Koemanin sanoista oli siten helppo ymmärtää, että luotsi olisi tyytyväinen, jos Barcelona olisi neljän parhaan joukossa.

Barcelona on pelannut tällä viikolla kaksi tasapeliä. Maanantaina Granada haki pisteen Camp Noulta ja torstaina Barcelona päätyi Cádizin kanssa maalittomaan tasapeliin.

Barcelonan Sergi Roberto on eri mieltä valmentajansa kanssa. Roberton mielestä Barcelona kykenee taistelemaan La Ligan mestaruudesta.

– Barcelonassa on voitettava La Ligan mestaruus. Minä en tyydy siihen, että olemme neljän parhaan joukossa. Olemme Barcelona, emmekä voi käyttää tekosyitä. Meidän on pelattava paremmin ja meillä on riittävän hyvä joukkue taistellaksemme La Ligan mestaruudesta, Roberto totesi.

– Meidän on otettava itseämme niskasta kiinni ja aloitettava voittamaan otteluita. Edelliset tulokset ovat huonoja. Meidän on annettava itsestämme enemmän. Meidän on voitettava, sillä muuten jäämme liian kauas kärjestä. Olemme huonossa vireessä, mutta uskon meidän nousevan täältä.

Roberto on saanut Barcelonan kannattajien vihat niskoilleen peliesityksiensä vuoksi.

– Olen tyytyväinen itseeni ja se on tärkeintä. Annan sataprosenttisen suorituksen harjoituksissa ja otteluissa. Meidän on puhallettava yhteen hiileen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.