Real Madrid kiinnostunut Englannin nousevasta tähdestä – ”Lähteeni on luotettava”

© Kuva: Getty Images

Englannin maajoukkue on neutraalillekin katsojalle epäilemättä tällä hetkellä yksi kiinnostavimmista seurattavista. Viimeisen vuoden sisällä A-maajoukkueessa on nähty peräti 14 pelaajaa, jotka mahtuisivat ikänsä puolesta vielä tänä kesänä pelattavaan alle 21-vuotiaiden EM-turnaukseen. Maaliskuun EM-karsintaotteluissa tällaisia pelaajia oli viisi, eikä joukkueessa ollut yhtään 1980-luvulla syntynyttä pelaajaa.

Yksi lukuisista Englannin nousevista tähdistä on vuonna 1999 syntynyt keskikentän pohjapelaaja Declan Rice. A-maajoukkuedebyyttinsä Rice teki vuonna 2018, mutta tuolloin hän edusti vielä Irlantia. Kolmen Irlannin väreissä pelatun ystävyysottelun jälkeen hän kuitenkin anoi FIFA:lta edustusoikeuden siirtoa, ja onkin nyt Englannin A-maajoukkuepelaaja.

West Hamissa loistavaa kautta pelaava Rice on yhdistetty aiemmin siirtohuhuissa useisiin valioliigajätteihin, mutta nyt kerrotaan, että nuorukaisesta ollaan kiinnostuneita myös Real Madridissa.

– Kuulin, että Real Madrid kolkuttaa Declan Ricen oveen, ja keskustelee jo hänen perheensä kanssa. En kerro teille, kuka hän on, mutta lähteeni on luotettava, kertoi Sky Sportsin Football Astro -ohjelmassa puhunut Scott Minto, Chelsean, Benfican ja West Hamin entinen puolustaja.

185-senttistä Declan Ricea pidetään nuoresta iästään huolimatta yhtenä Valioliigan parhaista puolustavista keskikenttäpelaajista. Mikäli Real Madrid -siirto konkretisoituisi, Ricesta kaavailtaisiin Marcos Llorenten korvaajaa. AS:n mukaan Zinedine Zidane ei näe Llorentelle käyttöä ensi kauden joukkueessaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.