AS: Real Madridiin jälleen yksi brassilupaus? – 17-vuotiaan taiturin hinta putosi lähes puolella

© Kuva: Getty Images

Brasilialaisseura Flamengon teinilupaus Reinierin uskotaan olevan lähellä siirtoa Real Madridiin, kertoo AS.

Hyökkäävänä keskikenttäpelaajana viihtyvä Reinier, 17, on pelannut miesten edustustasolla 15 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kuusi maalia ja syöttänyt kaksi.

AS:n mukaan myös Atlético Madrid kävi neuvotteluja brassinuorukaisesta, mutta Los Rojiblancos perääntyi, koska brassinuorukaisen ulosostoklausuuli oli tuolloin 60 miljoonaa euroa. Atlétin päätökseen vaikutti myös se, että seura hankki viime kesänä Benficasta 126 miljoonalla eurolla João Félixin, joka operoi samalla pelipaikalla.

SporTV kertoo, että Reinierin ulosostohinta tippui uuden jatkosopimuksen myötä 35 miljoonaan euroon, mikä sai Real Madridin jalkeille.

Flamengon päävalmentaja Jorge Jesus vihjasi aiemmin tällä viikolla, että Reinier on siirtymässä muihin maisemiin, kun hän sanoi portugalilaislehti Recordille, että ”17-vuotias tullaan myymään yhteen Euroopan isoimmista seuroista monella miljoonalla eurolla”.

Pian Jesusin kommenttien jälkeen Reinier rupesi seuraamaan Instagramissa Real Madridia ja useita sen pelaajia.

Real Madrid on viime vuosina haalinut lupaavia pelaajia Brasiliasta, kuten Rodrygo Goesin Santosista ja Viníciuksen Flamengosta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.