Marca: Real Madridin lainapuolustaja jäämässä nykyiseen seuraansa? – Marcelon jääminen sulkee portin paluulta

© Kuva: Getty Images

Sergio Reguilón pelaa kuluvan kauden lainalla Sevillassa Real Madridista.

23-vuotias laitapuolustaja on saanut suuren roolin Julen Lopeteguin alaisuudessa Pizjuánilla. Reguilón on ollut Lopeteguin ykkösvaihtoehto vasemman laitapuolustajan paikalle.

Reguilón nousi hieman yllättäen viime kaudella Real Madridin avauskokoonpanoon. Santiago Solari nosti Reguilónin nokkimisjärjestyksessä Marcelon ohi, mutta Zinédine Zidanen palattua Marcelo sai avauskokoonpanon paikkansa takaisin.

Marcan mukaan Reguilónin ykköstavoite olisi palata Real Madridiin ja taistella paikasta kokoonpanossa. Reguilón kuitenkin tiedostaa paluun olevan käytännössä mahdotonta niin pitkään kuin Marcelo pelaa Real Madridissa. Marcelo totesi hiljattain, ettei aio poistua seurasta kuluvan kauden jälkeen.

Sevilla haluaisi pitää Reguilónin Andalusiassa ensi kaudellakin, eikä Reguilónin mielestä toinen kausi lainalla Sevillassa olisi lainkaan huono idea.

Reguilón on saanut Pizjuánilla haluamansa roolin ja on voittanut päävalmentajansa luoton itselleen. Real Madridissa sen sijaan Reguilón ei ollut Zidanen suosiossa viime kauden lopussa, jolloin madridilainen putosi seuran avauksesta takaisin penkille.