ABC: Yli kymmenen seuraa Real Madrid -puolustajan perässä – Real havittelee takaisinosto-optiota

© Kuva: Getty Images

Sergio Reguilón on yksi pelaaja, jolla Real Madrid voi tehdä rahaa tänä kesänä.

Sevillassa tämän kauden lainalla pelannut Reguilón palaa kesällä Real Madridin vahvuuteen, mutta hänen jatkonsa on hämärän peitossa.

Sanomalehti ABC:n mukaan päävalmentaja Zinédine Zidane haluaa ensin nähdä, miten Reguilón pärjää harjoituskaudella. Jos pre-seasonin jälkeen näyttää siltä, ettei Reguilónille ole käyttöä, hänet pyritään myymään.

Myymisen ei pitäisi olla vaikeaa, sillä ABC:n mukaan vasemman pakin perässä on yli kymmenen seuraa. Yksi on Sevilla, mutta sen rahat tuskin riittävät, jos homma menee huutokaupaksi. Lehden mukaan kun kisassa ovat mukana myös Arsenal ja Tottenham.

Toisaalta Sevillalla voi olla yksi valtti, jolla se voi ohittaa Arsenalin ja Tottenhamin. Real nimittäin haluaisi toimintatapojen mukaisesti sisällyttää siirtoon takaisinosto-option, vaikka Reguilón laitettaisiin myyntiin. Sellaiseen pykälään Arsenal ja Tottenham eivät välttämättä suostu.

23-vuotias Reguilón on Real Madridin oma kasvatti, joka nousi parrasvaloihin, kun Santiago Solari nousi Realin päävalmentajaksi. Zidanen aikakaudella vastuu romahti, mutta peliaikaa löytyi Sevillasta entisen Real-valmentajan, Julen Lopeteguin, alaisuudesta. Tällä kaudella Reguilón on pelannut kaikki kilpailut mukaan lukien 25 ottelua.

Reguilónin sopimus Real Madridin kanssa ulottuu kesään 2023. Hänen siirtomarkkina-arvonsa on Transfermarktin mukaan 20 miljoonaa euroa.