Sevilla taistelee tällä kaudella La Ligan mestaruudesta – avainpelaaja tiedostaa: ”Vaatimustaso on nousee päivittäin”

© Kuva: Getty Images

Sevilla on aloittanut kauden hienosti. Kolmesta ottelusta tuloksena on kaksi voittoa, yksi tasapeli ja jaettu ykkössija sarjataulukossa.

Kesän siirtoikkunassa joukkuettaan vahvistanut Sevilla kykenee tällä kaudella tosissaan taistelemaan jopa La Ligan mestaruudesta. Sevilla oli viime kaudella mukana mestaruustaistelussa aina huhtikuun lopulle saakka.

Sevillan avainpelaaja Fernando Reges käväisi seuran haastattelussa. Fernandon nykyinen sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, mutta keskikenttäpelaaja haluaisi allekirjoittaa jatkosopimuksen.

– Minulta kysytään paljon tulevaisuudestani, koska sopimukseni päättyy ensi kesänä. Tulevaisuuteni ei ole riippuvainen ainoastaan minusta, mutta haluan jatkaa uraani täällä. Näette minut täällä päivittäin ja tiedätte, että olen hyvin onnellinen Sevillassa, Fernando totesi toimittajille.

– Löysin täältä seuran, joka oli hyvin halukas voittamaan jälleen pokaaleja. Onnistuimme voittamaan Eurooppa-liigan, mutta olin huomattavasti onnellisempi joukkuetoverieni puolesta. Joukkue haluaa voittaa pokaaleja ja se innostaa minua valtavasti.

Fernando tiedostaa Sevillan ottaneen tärkeän askeleen eteenpäin seurana.

– Vaatimustaso nousee päivittäin ja seura hankkii jatkuvasti entistä parempia pelaajia. Pelaajan on tehtävä paljon töitä ja pidettävä itsestään huolta voidakseen olla tärkeä osa joukkuetta. Mielestäni olen hyvässä kunnossa. Olen sataprosenttisessa iskussa, Fernando vakuutti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.