Rüstü Reçber on saanut koronavirustartunnan.

46-vuotias entinen maalivahti edusti urallaan Fenerbahçen ja Besiktasin lisäksi myös Barcelonaa. Reçber oli Barcelonassa kirjoilla muutaman vuoden ajan ja pelasi seurassa seitsemän otteua.

Reçberin tilanne on tiettävästi vakava. Reçberin kumppani Isil kertoi entisen huippumaalivahdin tilanteesta sosiaalisessa mediassa.

– Viimeiset kolme vuorokautta ovat olleet hyvin vaikeita ja toivottavasti tilanne parantuu. Haluan kiittää kaikkia meitä tukeneita näinä vaikeina hetkinä. Ensimmäiset 72 tuntia ovat hyvin kriittisiä. Rüstülla oli kuumetta usean päivän ajan ja hän kärsi kummallisista oireista, joita ei ole tutkittu tai nähty aiemmin.

– Se vaikutti voimakkaalta kuumeelta, väsymykseltä ja ruokahalun menettämiseltä, mutta se ei jäänyt ainoastaan siihen. Hänen iho ja huulet muuttuivat harmaiksi, eikä yskästä tullut loppua. Hän ei myöskään kyennyt puhumaan ja Rüstün pulssi oli epätavallinen.

Reçber muistetaan parhaiten loistavista esityksistään Turkin A-maajoukkueessa. Reçber edusti maataan 124 A-maaottelussa.