Real Madrid palaa pitkästä aikaa Bernabéulle – Carlo Ancelotti ohjeisti Eden Hazardia ja Gareth Balea: ”Voivat olla rauhassa, jos..”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid palaa sunnuntai-iltana Bernabéulle puolentoista vuoden jälkeen, kun joukkue isännöi Celtaa La Ligan neljännellä kierroksella.

Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti kävi lehdistötilaisuudessa ottelun alla.

Ancelottilta kysyttiin, onko hän kehittynyt valmentajana viimeisten vuosien aikana. Ancelotti poistui Real Madridista kesällä 2015 ja palasi muutama kuukausi sitten seuraan.

– Uskon olevani parempi valmentaja kuin silloin. Olen kokeneempi ja olen valmentanut välissä Bayern Müncheniä, Napolia ja Evertonia. Olin hyvin innoissani paluusta Real Madridiin. Kehittyäkseen valmentajan on nautittava kokemuksistaan, eikä katsottava liikaa menneisyyteen, vaan ennemminkin eteenpäin. Jalkapallossa on aina jotain uutta, josta voit oppia, Ancelotti totesi.

Ancelottin mukaan Mariano halusi poistua Real Madridista. Mariano jäi lopulta seuraan.

– Siirtoikkunan loppuhetkillä Mariano pyysi siirtoa, mutta ei löytänyt itselleen seuraa ja jäi Real Madridiin. Mariano on motivoitunut ja taistelee pelipaikastaan. Se on ainoa tapa saada peliaikaa joukkueessamme. Marianolla on samat mahdollisuudet peliaikaan kuin kaikilla muillakin. Tärkeintä on olla motivoitunut ja sitoutunut, Ancelotti muistutti.

Madridilaismedian mielestä on hyvin mahdollista, että Gareth Balen ja Eden Hazardin kaltaiset pelaajat saavat vihellyskonsertteja osakseen sunnuntai-iltana Bernabéulla.

– On selvää, mitä Real Madridin kannattajat vaativat. He haluavat nähdä motivoituneita pelaajia, jotka antavat kaikkensa kentällä. Hazard ja Bale voivat olla rauhassa, jos he antavat kaikkensa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.