Real Madrid esitteli Carlo Ancelottin uutena päävalmentajanaan keskiviikkoiltana.

61-vuotias Ancelotti otti lehdistötilaisuudessa kantaa muun muassa Gareth Balen ja Sergio Ramosin tilanteisiin.

Bale vietti päättyneen kauden lainalla Tottenhamissa. Balen sopimus Real Madridin kanssa kattaa vielä ensi kauden.

– Hän ei pelannut juurikaan Valioliigassa, mutta teki siitä huolimatta paljon pisteitä. Hän oli hyvin tehokas loppukaudella, kun hän pääsi pelaamaan enemmän. Tunnen hänet hyvin. Jos Balella on motivaatiota pelata jalkapalloa, hän kykenee pelaamaan hyvän kauden. Se on selvää, Ancelotti vannoi.

– Tällä joukkueella voimme taistella pokaaleista. Tällä joukkueella Real Madrid on päässyt Mestarien liigan välieriin ja taistellut La Ligan mestaruudesta.

Ramosin sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesäkuun lopussa. Osapuolet eivät ole vieläkään päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

– Real Madrid tulee taistelemaan kaikissa kilpailussa ja luo parhaimman mahdollisimman joukkueen. Olen vasta saapunut tänne ja minun on puhuttava seuran kanssa Ramosin tilanteesta. Puhumme seuraavien päivien aikana.

– En osannut kuvitella Real Madridia ilman minua, mutta sekin tapahtui. Paluuni tapahtui nopeasti, eikä minulla ole ollut vielä aikaa keskustella joukkueen kanssa. Tunnen pelaajat hyvin. On hienoa palata ja päästä työskentelemään heidän kanssaan.