Real Madrid kaavailee suurta uudelleenrakentamisprojektia kesän siirtoikkunan alla.

Madridilaisseura haluaa lähtökohtaisesti taistella sekä Erling Braut Hålandin että Kylian Mbappén allekirjoituksesta. Kumman tahansa hankinnan toteuttaminen vaatisi kuitenkin jättimäisen määrän rahaa, minkä takia Madrid on asettanut jopa ”puolet joukkueestaan” myyntiin, uutisoi Mundo Deportivo.

Espanjalaislehden mukaan myyntilistalta löytyvät tällä hetkellä Isco, Marco Asensio, Marcelo, Mariano Diaz, Álvaro Odriozola, Luka Jovic, Gareth Bale ja Dani Ceballos. Listan kolme viimeistä pelaavat jo lainalla muualla.

Heidän lisäkseen Arsenaliin tammikuussa lainattu Martin Ødegaard saatetaan myydä kesällä pysyvästi eteenpäin, jos jokin seura tekee hänestä tarpeeksi hyvän tarjouksen. Arsenal olisi halukas pitämään 22-vuotiaan itsellään, minkä lisäksi Chelsean ja Liverpoolin on kerrottu kiinnostuneen Norjan maajoukkuekapteenista.

Real Madrid on näiltä näkymin menettämässä joitain pelaajiaan myös ilmaiseksi. Lucas Vázquez ja Sergio Ramos eivät ole vielä pääseet seuran kanssa jatkopahveista yhteisymmärrykseen. 35-vuotiaan Luka Modricin sopimus päättyy myös tähän kauteen, mutta hänen on uutisoitu jatkavan Santiago Bernabéulla vielä pidempään.