Real Madrid joutuu koville ensi kesän siirtoikkunassa, jos se toivoo pitävänsä Martin Ødegaardin kirjoillaan kuluvan kauden jälkeen.

AS:n saamien tietojen mukaan jopa kolme Valioliigan huippuseuraa on kiinnostunut hankkimaan norjalaistähden itselleen. Arsenal, jossa Ødegaard pelaa kauden loppuun saakka lainalla, on luonnollisesti kyseisen kolmikon joukossa.

Tykkimiehet eivät kuitenkaan kamppaile Ødegaardin allekirjoituksesta yksinään. AS:n mukaan myös Chelsea ja Liverpool ovat kiinnittäneet katseensa 22-vuotiaaseen maajoukkuekapteeniin.

LUE MYÖS: Martin Ødegaard kertoo viihtyvänsä Arsenalissa loistavasti – missä norjalaistaiturin ura jatkuu?

Daily Mail uutisoi puolestaan aiemmin, että Arsenal on huolissaan muidenkin seurojen osoittamasta kiinnostuksesta. Pohjoislontoolaisilla ei nimittäin ole varaa maksaa Ødegaardista 58 miljoonan euron siirtokorvausta – hinta, jota Real Madridin uskotaan pelintekijästä kasvaneen kiinnostuksen myötä pyytävän.

[readmore from=Real-Madrid]

Ødegaard on esiintynyt viime aikoina edukseen Mikel Artetan alaisuudessa ja noussut tärkeään rooliin Arsenalin miehistössä. Vaikeasta alusta huolimatta hänen suorituksensa ovat parantuneet koko ajan. Keskikenttämies on pelannut Arsenalille yhteensä 12 ottelussa.

Marcan mukaan Real Madrid haluaa Ødegaardin ensi kaudeksi takaisin itselleen. AS kuitenkin kertoo, että seura saattaa myydä hänet eteenpäin, jos se avaa sille tilaisuuden Kylian Mbappén tai Erling Braut Hålandin hankintaan.