Marca: Real Madridin ja La Ligan välit kylmenivät lumimyrskyssä entisestään – maalivahtikin otti kantaa: ”Emme ole nukkeja”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin leirissä ei ilahduttu, kun La Liga ei suostunut siirtämään lauantaina pelatun Osasuna-ottelun ajankohtaa myöhemmäksi.

Real Madridin joukkue oli perjantai-iltana tunteja jumissa Bajarasin lentokentällä. Lopulta joukkue pääsi matkustamaan Pamplonaan ja saapui perille myöhään illalla.

Atlético Madridin ja Athletic Bilbaon välinen ottelu siirtyi, sillä Atléticon kotistadionilla oli liian huonot olosuhteet pelaamiseen, ja lisäksi lentokenttä oli suljettuna.

Osasunan ja Real Madridin välinen ottelu kuitenkin pelattiin. Peli päättyi maalittomaan tasapeliin, eikä siinä jaettu edes varoituksia.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane kritisoi pelin jälkeen La Ligan tekemiä päätöksiä ja totesi, että olosuhteet olivat surkeat jalkapalloiluun, ja että peli olisi pitänyt siirtää toiseen ajankohtaan.

Madridilaisten maalivahti Thibaut Courtois komppasi valmentajaansa pelin jälkeen.

− Se on harmillista, miten La Liga on meitä kohdellut. Me emme ole nukkeja, Courtois sanoi.

− Lähdimme matkaan jäiseltä kiitoradalta, koska muuten olisimme hävinneet. Olemme ihmisiä, emme mikään show, belgialaistorjuja jatkoi.

Espanjalaislehti Marca kirjoitti, kuinka viikonlopun tapahtumat olivat taas uusi käänne Real Madridin ja pääsarjan päättäjien välillä. Marcan mukaan Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez ja La Ligan presidentti Javier Tebas eivät tule toimeen keskenään.

Riitoja on käyty muun muassa Pérezin ihannoimasta Euroopan Superliigasta. Pérez on kritisoinut myös sitä, miten televisiossa ei näytetä aina uusintoja epäselvistä VAR-tilanteista, jotka olisivat voineet olla Real Madridin kannalta suotuisia.

Tebas sivalsi asiasta Péreziä, kun tämä oli valitellut ”VAR-jupakkaa” edellisessä kokouksessa.

− Jos uskot asian olevan noin, niin kaukosäätimessä on nappuloita, joilla saat vaihdettua RMTV:lle, Tebas sanoi viitaten Real Madridin omaan kanavaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.