AS: Sergio Ramos piti Real Madridin pelaajille hätäkokouksen

© Kuva: Getty Images

Real Madridin toppari ja kapteeni Sergio Ramos piti torstaina joukkueen pelaajille hätäkokouksen, kertoo AS.

Madridin harjoituskeskuksessa järjestetyssä kokouksessa keskusteltiin viime aikojen huonoista tuloksista, lähitulevaisuudesta sekä päävalmentaja Zinédine Zidanen asemasta.

Los Blancos on Mestarien liigan lohkossaan tukalassa tilanteessa hävittyään tiistaina Šah’tar Donetskille 0-2. Madrid on kolmantena lähdettäessä lohkovaiheen päätöspäivään, jolloin se isännöi piikkipaikkaa pitävää Borussia Mönchengladbachia.

Tiistain tappio ukrainaisille ei kuitenkaan ollut Madridin ainoa huono tulos viime aikoina. Edellisestä viidestä ottelustaan Zidanen suojatit ovat voittaneet vain yhden.

AS:n mukaan ranskalaisvalmentajalla on kuitenkin Real Madridin runkopelaajien, kuten Ramosin, Luka Modrićin ja Marcelon tuki.

Pelaajien hätäkokouksessa Ramos vaati joukkuekavereitaan yrittämään entistä kovemmin vuoden loppuun asti. Modrić ei tiettävästi puhu usein koko joukkueen edessä, mutta myös kroatialaistähti sanoi, että heidän on pysyttävä yhtenäisenä ja voitettava seuraavat ottelunsa.

Vaikka Zidane ei itse osallistunut hätäkokoukseen, hän sai jälkikäteen kuulla, että hänellä on ainakin pukuhuoneen johtajien tuki. AS:n mukaan vähäisemmälle vastuulle jääneet pelaajat, kuten Isco ja Mariano Díaz, eivät ole yhtä tyytyväisiä Zidaneen.

Real Madridin urakka ei ainakaan helpotu tällä ja ensi viikolla, sillä seuraavissa otteluissaan se kohtaa Sevillan (5.12.), Mönchengladbachin (9.12.) ja Atlético Madridin.

.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.