Internazionale isännöi keskiviikkoiltana Real Madridia Mestarien liigan lohkovaiheen neljännellä kierroksella.

Lohkovaihe on sujunut Interin kannalta suorastaan surkeasti. Kolmesta ottelusta tuloksena on kaksi pistettä ja lohkon viimeinen sija. Real Madrid on kolmantena kaksi pistettä enemmän keränneenä.

Real Madrid matkusti tiistaina Milanoon ilman Sergio Ramosia, Karim Benzemaa, Fede Valverdea, Éder Militãoa, Luka Jovicia ja Álvaro Odriozolaa. Militão ja Jovic jäivät Madridiin koronaviruksen vuoksi. Loput kärsivät loukkaantumisista.

Interin päävalmentaja Antonio Conte ei ymmärrä, miksi espanjalaismediat puhuvat Real Madridin loukkaantumishuolista keskiviikkoisen ottelun alla.

– En usko loukkaantumisten muuttavan Real Madridin suunnitelmia. He eivät voi itkeä loukkaantumisista, koska heillä on käytössään loistava kokoonpano, joka on täynnä todella hyviä pelaajia. Minua huvittaa se, että media puhuu niistä, Conte nauroi lehdistötilaisuudessaan.

– Meille keskiviikkoinen ottelu on kuin finaali. Meidän on voitettava. Luvassa on vaikea ottelu. Tiedämme, millainen joukkue Real Madrid on. Voimme voittaa, jos todella haluamme.

Kaksikko kohtasi lohkovaiheen kolmannella kierroksella Madridissa. Silloin Real Madrid oli vahvempi maalein 3-2.